Фантастична можност: 25 евра бонус во Bet365 без никакви услови

Бонусот е главната алатка на онлајн обложувалниците за да привлечат нови корисници. Сепак не е во прашање само цифрата и вредноста на бонусот, туку и условите и правилата кои треба да ги исполните ако земете бонус.

Дефинитивно, најдобрата понуда за бонус за добредојде ја имаат Bet365. Тие нудат 25 евра бонус без никакви услови за повлекување.

Се што треба да направите е:

  • Да се регистрирате ТУКА
  • Да направите депозит од минимално 5 евра
  • Да уживате во бонусот

Во текстот подолу ви е објаснето како да се регистрирате за само неколку минути.

Услови и правила за користење

  • Бонусот за добредојде е во вредност од 100% до најмногу 25 евра
  • Бонусот се доделува во форма на кредити за обложување
  • Со бонусот може само да се обложувате и да си ја повлечете евентуалната добивка
  • Понудата е наменета само за нови корисници кои ќе направат прв пат депозит
  • Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*