Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделни ги издвојуваме најинтересните тикети од изминатиот викенд. Ова се малерите и махерите на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што ПСЖ не успеа да победи и овој играч го остави без скоро 350 евра. Нареден пат повеќе среќа!

Малер 2

За само 6 поени, Кари не успеа да ја надмине зададената граница и да „влезе“ во +. Овој играч поради тоа остана без 66.000 денари. Жално

Малер 3

Каква штета. Овој играч типувал тим со 2 погодоци во прво и два во второ. Погоди два типови од три и за жал не успеа да си добие 44.000 денари. Катастрофа!

Махер 1

Овде имаме играч кој типувал два погодоци во прво и два во второ полувреме, па за среќа го погоди натпреварот и со уплата од 1200 денари си доби скоро 7200 денари. Браво!

Махер 2

Браво мајсторе. Четири ракометари изиграни на поени и со уплата од 6000 денари овој играч си доби скоро 700 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*