Предвремена исплата за НБА во Bet365!

Bet365 важи за една од најдобрите онлајн обложувалници, поточно тие се број еден, а искрено им и зошто.

Секогаш прикажуваат нови промоции, а исто така имаат широк спектар на игри и високи и одлични квоти.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Овој пат тие ни ја претставуваат бонус промоцијата за љубителите на НБА. Станува збор за предвремена исплата на вашиот тикет.

Доколку типуваниот НБА тим заводи со 20 поени разлика, тогаш автоматски облогот ви се потврдува како добитен и повеќе не ве засега резултатот на тој натпревар.

Услови и правила за користење

  • Понудата важи само за НБА натпревари
  • Понудата е наменета за типови на конечен исход
  • Сите корисници учествуваат во оваа промоција
  • Понудата важи само за типови изиграни пред почетокот на натпреварот
  • Понудата е активна до 18-ти јуни 2023 година
  • Bet365 го задржува правото во секој момент да ја прекине оваа понуда без однапред да ги извести играчите

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*