Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник продолжуваме со категоријата малери и махери, поточно во продолжение ќе ви ги претставиме најинтересните тикети од изминатото коло.

Малер 1

Жално! За само еден погодок не успеа да си добие 239 евра со уплата од 1 евро. Типувани се навистина тешки натпревар, но веруваме дека во иднина ќе има овој играч повеќе среќа.

Малер 2

Тикет со кошарка. Типувани се осум натпревари, но за жал овој играч погоди само седум, па остана без скоро 300 евра.

Махер 1

Браво мајсторе. Oвде имаме храбар махер. За 10.000 денари уплатил дека Барселона ќе го победи Атлетико Мадрид и за среќа така и бидна. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*