Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник ги издвоивме најинтересните тикети од изминатите денови и ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овој тикет не е добитен само за 0.5, односно за 1 поен. Вистинска штета е што со уплата од 110 денари не си доби 14.000 денари.

Малер 2

Вистински малер. Еден натпревар не му дозоли со уплата од 180 денари да си добие скоро 3.500 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Пет натпревари од саботната понуда на овој играч му донесоа солидна добивка, поточно со уплата од 30 денари си доби 4300 денари. Да се множат.

Махер 2

Вака се прави тоа. Резултат на полувреме за Аргентина, Меси да постигне погодок и бустираната квота во Bet365 на овој играч му донесоа 142 евра со уплата од 25 евра. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*