ВИДЕО: Со Мундијалот во Катар започнува и ново спортско шоу во Македонија!

Светското првенство во Катар само што не започнало, а со овој Мундијал стартува и еден нов интерсен спортски серијал.

Емисијата „Overtime with TJ“ e нов шоу кое најинтересните спортски настани ќе ви ги направи поинтересни, но и ќе бидат откриени интересни факти за истите. Водител на емисијата ќе биде Јовица Симоноски.

КОЈ Е ЈОВИЦА СИМОНОСКИ? Сигурни сме дека го знаете, ако не ќе ве ќе ве потсетиме…

Се што треба повеќе да знаете за емисијата ќе ви објасни тој во првото видео кое е веќе на каналот.

Најважно од се е да кликнете „Subcribe“ или „Претплати се“ за секогаш да бидете во тек со новите видеа. Во текот на Светското првенство видеа ќе има секој ден.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*