Зголемени квоти за натпреварот Томбензе – Новоризонтино

Вечер точно од полноќ се игра натпреварот помеѓу Томбензе и Новоризонтино во рамките на бразилската Серија Б.

Домаќините се уште немаат обезбедено опстанок, а во последно време се и во лоша форма, додека гостите се наоѓаат уште во поопасна позиција и се само еден бод над црвената зона.

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, нуди за овој натпревар зголемени бонус квоти на два типови и тоа:

  • 2/2 квота зголемена од 4.33 на 4.75
  • 2-1 точен резултат коефициент зголемен од 13 на 17

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*