Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И денес на нашиот сајт издвоивме простор за малерите и махерите на колото. Ова се најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Дефинитивно ова е малерот на колото. За само еден погодок не успеа за уплата од 100 денари да си добие 194.000 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден огромен малер. Овде типувано е 2+ во прво полувреме на натпреварот Рапид – Нефтичи, но за жал тој дуел заврши 0-0 и го остави овој играч сигурно без солидна цифра.

Махер 1

Браво мајсторе. Погодени 8 натпревари и за уплата од 3470 денари овој играч си доби скоро 30.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Уште еден храбар махер. Изиграл шест натпревари и тоа сите на голови, па за среќа ги погоди сите и со уплата од 1000 денари си доби скоро 25.000 денари. Браво и да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*