Што се уплаќа денес? (31.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка, па се надеваме дека со истото темпо ќе продолжиме и денес.

Алгарна – ИФК Естерсундс – 2 @ 1.58

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 38.404 евра. За победа на Алгарна уплатени се 3.394 евра, за реми 7.774 евра, додека останатите 27.236 евра се уплатени за победа на ИФК Естерсундс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*