Натпревар со драстичен пад на коефициентот (31.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамктие на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од норвешката Дивизија 3 – група 3 кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Видар – Бран II – 2 @ 1.82 во Bet365

Почетната вредност за победа на Бран II беше 2.43, а во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 1.82 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*