Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Oвој пат имам помалку тикети за разлика од претходните неколку седмици, но сепак нема да прескокнеме да ви ги претставиме најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

За само еден погодок овој играч не успеа да си добие скоро 80.000 денари. Типувал 3+ на дуелот помеѓу Кадиз и Мајорка, а таму се постигнаа два погодоци. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

И вториот малер не е добитен само за еден погодок, но овој пат е „виновник“ холандскиот дуел помеѓу Аз Алкмар и Херенвен. За уплата од 20 денари овој играч не си доби скоро 600 евра.

Махер 1

Уплатата од 10 евра на финалето во ЛШ на овој играч му донесе 76 евра. Тој типувал полувреме/крај и за среќа погодои. За убаво да се трошат мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*