Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од германската регионална лига – Север кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Лунебургер – Феникс Либек – 2 @ 1.69 во Bet365

Почетната вредност за победа на Феникс Либек беше 2.25, a во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 1.69 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*