Натпревар со драстичен пад на коефициентот (27.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската Централ лига кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на гостите.

Шпитал – Веиндорф – 2 @ 1.55 во Bet365

Почетната вредност за победа на Веиндорф беше 1.87, а во моментов бележи пад од скоро 17% и се плаќа со квота 1.55 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*