Натпревар со драстичен пад на коефициентот (23.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од норвешката ОБОС лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Ранхеим – Старт – 2 @ 1.95 во Bet365

Почетната вредност за победа на Старт беше 3.00, а во моментов бележи пад од скоро 35% и се плаќа со квота 1.95 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*