Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ниту денес не ги заборавивме малерите и махерите од изминатото коло. Овој пат имаме навистина интересни тикети кои го оправдуваат епитетот малер или махер на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет со 7 фиксови. За жал овој играч типувал 5+ голови на дуелот Порто – Ешторил, но постигнати беа само два погодоци. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

И овде имаме уште еден огромен малер. Овој играч не успеа за уплата од 30 денари да си добие скоро 900 евра. За жал виновник беше исландскиот натпревар кој беше типуван 2+ голови во прво полувреме, а резултатот во првиот дел беше 0:0.

Махер 1

Овде имаме вистински махер. Да се погодат два натпревари прелаз не е воопшто мала работа. Играчот ставил 20 денари и си доби скоро 11.000 денари. Браво мајсторе!

Махер 2

Овој махер погодил четири натпревари со конечен исход Х. За уплата од 1.90 евра си доби солидни 220 евра. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*