Натпревар со драстичен пад на коефициентот (09.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од германската Регионал лига Баерн кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Фирт 2 – Унтерахинг – 2 @ 1.99 во Bet365

Почетната вредност за победа на Унтерахинг беше 2.35, а во моментов бележи пад од скоро 15% и се плаќа со квота 1.99 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*