Што се уплаќа денес? (07.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме високата уплата и распоредот на истата да ни бидат точен показател за исходот на натпреварот и благодарение на тоа да наплатиме одлична квота.

Кристал Палас – Вотфорд – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 244.405 евра. За победа на Кристал Палас уплатени се 198.876 евра, за реми 32.997 евра, додека останатите 12.532 евра се уплатени за победа на Вотфорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*