Што се уплаќа денес? (29.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме супер квота, па се надеваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Генк – Мехелен – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.405 евра. За победа на Генк уплатени се 77.409 евра, за реми 4.406 евра, додека останатите 6.590 евра се уплатени за победа на Мехелен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*