Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.04.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од алжирската Прва лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Релизане – Хлеф – 2 @ 1.61 во Bet365

Почетната вредност за победа на Хлеф беше 2.22, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 1.61 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*