Што се уплаќа денес? (27.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата повторно да ни биде точен показател, како тоа што беше случај безброј пати досега во оваа категорија. За денес имаме натпревар со одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Аталанта – Торино – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 133.589 евра. За победа на Аталанта уплатени се 98.403 евра, за реми 7.774 евра, додека останатите 27.412 евра се уплатени за победа на Торино.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*