Што се уплаќа денес? (26.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но сега се надеваме дека ќе успееме да ја поправиме грешката и да наплатиме супер квота.

Младост – Раднички – 1 @ 1.99

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 76.449 евра. За победа на Младост уплатени се 52.004 евра, за реми 5.586 евра, додека останатите 18.859 евра се уплатени за победа на Раднички.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*