Што се уплаќа денес? (24.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И повторно се надеваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател за наплата на одлична квота.

Реимс – Марсеј – 2 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 93.445 евра. За победа на Реимс уплатени се 16.334 евра, за реми 9.075 евра, додека останатите 68.036 евра се уплатени за победа на Марсеј.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*