Натпревар со драстичен пад на коефициентот (23.04.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од норвешката елитна лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Стромсгодсет – Сандефјорд – 1 @ 1.61 во Bet365

Почетната вредност за победа на Стромсгодсет беше 2.16, а во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 1.61 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*