Што се уплаќа денес? (21.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И вчера уплатата ни беше одличен показател, па благодарение на тоа наплативме одлична квота. Се надеваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Леванте – Севиља – 2 @ 2.16

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 69.782 евра. За победа на Леванте уплатени се 3.996 евра, за реми 4.074 евра, додека останатите 61.712 евра се уплатени за победа на Севиља.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*