По традиција овие две екипи играат неефикасно!

традиција

Денес од 18:00 во рамките на норвешката елитна лига се сретнуваат екиптие на Јерв и Кристиансунд.

Јерв е на 12-то место со вкупно 3 бода бидејќи во измиантите два натпревар запиша една победа и еден пораз.

Кристиансунд е на 14-то место со вкупно 0 бода со оглед на тоа што откако е започната сезоната немаат остварено ниту победа, а ниту реми.

Овие две екипи кога ќе се сретнат меѓусебе, головите не се толку присутни, па ако и денес ја продолжат истата традиција ќе наплатиме супер квота.

Наш предлог:

0-2 гола @ 1.98 во 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*