Што се уплаќа денес? (18.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни во оваа категорија, па веруваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Аталанта – Верона – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.445 евра. За победа на Аталанта уплатени се 74.409 евра, за реми 5.677 евра, додека останатите 8.359 евра се уплатени за победа на Верона.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*