Натпревар со драстичен пад на коефициентот (18.04.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од египетската Премиер лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Фарко – Араб Контракторс – 2 @ 3.20 во Bet365

Почетната вредност за победа на Араб Контракторс беше 4.45, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 3.20 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*