Што се уплаќа денес? (15.04.2022)

што се уплаќа денес

И вчера ја продолживме добитната серија во оваа категорија. Се надеваме дека истото темпо ќе биде и денес и дека повторно ќе бидеме добитни.

ВБА – Блекпул – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 36.147 eвра. За победа на ВБА уплатени се 32.522 евра, за реми 1.795 евра, додека останатите 1.830 евра се уплатени за победа на Блекпул.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*