Што се уплаќа денес? (14.04.2022)

што се уплаќа денес

И вчера уплатата ни беше одличен показател, па веруваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Оденсе – Веље – 1 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 86.505 евра. За победа на Оденсе уплатени се 75.664 евра, за реми 7.449 евра, додека останатите 3.392 евра се уплатени за победа на Веље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*