Натпревар со драстичен пад на коефициентот (12.04.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англиската Исмиен лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Богнор Регис – Чеснут – 2 @ 2.07 во Bet365

Почетната вредност за победа на Чеснут беше 2.60, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 2.07 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*