Што се уплаќа денес? (09.04.2022)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата денес да ни биде точен показател како што тоа беше случај многу пати досега, па благодарение на тоа да наплатиме одлична квота.

Саутемптон – Челзи – 2 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 188.409 евра. За победа на Саутемптон уплатени се 23.858 евра, за реми 27.559 евра, додека останатите 136.992 евра се уплатени за победа на Челзи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*