Натпревар со драстичен пад на коефициентот (08.04.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од холандската Ерсте дивизија кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Мастрихт – Јанг Утрехт – 2 @ 2.15 во Bet365

Почетната вредност за победа на Јанг Утрехт беше 2.70, а во моментов бележи пад од скоро 20% и се плаќа со квота 2.15 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*