Натпревар со драстичен пад на коефициентот (25.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската регионална централна лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Веиц – Унион Гуртен – 1 @ 2.91 во Bet365

Почетната вредност за победа на Веиц беше 4.64, а во моментов бележи пад од скоро 37% и се плаќа со квота 2.91 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*