Натпревар со драстичен пад на коефициентот (23.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од шпанската трета лига – група 11 кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Кампос – Меркадал – 2 @ 2.58 во Bet365

Почетната вредност за победа на Меркадал беше 3.36, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 2.58 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*