Натпревар со драстичен пад на коефициентот (21.03.2022)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од полската Дивизија 2 кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Шојникзанка – Рух – 1 @ 1.85 во Bet365

Почетната вредност за победа на Шојнизанка беше 2.17, а во моментов бележи пад од скоро 15% и се плаќа со квота 1.85 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*