Специјал тикет за натпреварот Спортинг – Порто

специјал тикет

Денес од 21:45 во рамките на ½ финалетo од португалскиот Куп се сретнуваат екипите на Спортинг и Порто.

Скоро секогаш меѓусебните дуели на овие два ривали се интересни и неизвесни, па сметаме дека и денес ќе имаме таков натпревар.

Ние решивме да ви претставиме специјал тикет во Bet365, поточно тикет со повеќе типови и тоа само за овој натпревар.

Вкупниот коефициент е 11, а нашиот избор е:

  • X-X
  • ГГ
  • Повеќе од 6.5 корнери на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*