Што се уплаќа денес? (09.01.2022)

што се уплаќа денес

Како што многу пати досега, така и денес очекуваме уплатата да ни биде точен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Осасуна – Кадиз – 1 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.349 евра. За победа на Осасуна уплатени се 69.329 евра, за реми 11.104 евра, додека останатите 7.916 евра се уплатени за победа на Кадиз.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*