Натпревар со драстичен пад на коефициентот (05.01.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од индиската ИСЛ лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Мохун Баган – Хидербед – 2 @ 3.21 во Bet365

Почетната вредност за победа на Хидербед беше 4.38, а во моментов бележи пад од скоро 27% и се плаќа со квота 3.21 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*