Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.12.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од катарската QSL лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Ал Кор – Катар СЦ – 2 @ 1.69 во Bet365

Почетната вредност за победа на Катар СЦ беше 1.92, a во моментов бележи пад од скоро 12% и се плаќа со квота 1.69 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*