Имате лош период? 22Bet е тука да ви помогне!

Обложувалницата на 22Bet одлично функционира во последно време, а во однос на бонусите и промоциите дефинитивно мора да ги пофалиме.

Тие за сите кои имаат серија од недобитни облози, нудат олеснување, поточно бонус за да продолжите да играте.

Квалификувани се играчите кои ќе промашат 20 облози по ред, а во зависност од уплатата ќе добиете бонус поени со кои може да се обложувате.

Распоредот е следен:

  • 300 бонус поени за облози со најмалку 2 долари
  • 6000 бонус поени за облози со најмалку 5 долари
  • 10000 бонус поени за облози со најмалку 10 долари

Се што треба да направите е да им пишете на корисничката поддршка на е-маил [email protected] со наслов „Series of losing bets“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*