Што се уплаќа денес? (19.11.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за жал уплатата не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе бидеме добитни.

Монако – Лил – 1 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 34.244 евра. За победа на Монако уплатени се 29.013 евра, за реми 2.728 евра, додека останатите 2.502 евра се уплатени за победа на Лил.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*