Натпревар со драстичен пад на коефициентот (16.11.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од хрватската трета лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Рудар Лабин – Уљаник Пула – 2 @ 2.33 во Bet365

Почетната вредност за победа на Уљаник Пула беше 3.04, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 2.33 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*