Што се уплаќа денес? (31.10.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата и денес да ни биде точен показател, па благодарение на тоа да наплатиме одлична квота.

Брест – Монако – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.845 евра. За победа на Брест уплатени се 9.904 евра, за реми 8.734 евра, додека останатите 70.207 евра се уплатени за победа на Монако.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*