Натпревар со драстичен пад на коефициентот (13.10.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од шпанскиот куп на федерации.

Торемолинос – Кордоба – 1 @ 2.54 во Bet365

Почетната вредност за победа на Торемолинос беше 5.61, а во моментов бележи пад од скоро 55% и се плаќа со квота 2.54 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*