Натпревар со драстичен пад на коефициентот (15.09.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од романската трета лига – серија 1.

Фореста – Хусана – 2 @ 3.35 во Bet365

Почетната вредност за победа на Хусана беше 5.00, а во моментов бележи пад од скоро 33% и се плаќа со квота 3.35 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*