Mozzart супер понуда: Поголема добивка за 750%

Онлајн обложувалницата на Mozzart претстави нова супер понуда на која не може да се одолее. Станува збор за зголемена добивка во зависност од тоа колку натпревари сте изиграле.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, може тоа да го сторите ТУКА и да бидете дел од онлајн кладилницата на Mozzart, а притоа да си добиете и бонус за добредојде.

За да учествувате во оваа промоција треба да изиграте тикет со најмалку 4 натпревари и поединечен коефициент поголем од 1.35.

На сите игри за обложување распоредот е следен:

 • 5 натпревари – 2% бонус
 • 6 натпревари – 5% бонус
 • 7 натпревари – 8% бонус
 • 8 натпревари – 10% бонус
 • 9 натпревари – 15 % бонус
 • 10 натпревари – 20 % бонус
 • 11 натпревари – 25 % бонус
 • 12 натпревари – 30 % бонус
 • 13-14 натпревари – 35% бонус
 • 15-19 натпревари – 40% бонус
 • 20-24 натпревари – 60% бонус
 • 25-29 натпревари – 70% бонус
 • 30-34 натпревари – 100% бонус
 • 35-39 натпревари – 150% бонус
 • 40+ натпревари – 200% бонус

Доколку тикетот содржи натпревари со со сите типови освен конечен резултат или победник бонусот е следен:

 • 4 натпревари – 2% бонус
 • 5 натпревари – 3% бонус
 • 6 натпревари – 7% бонус
 • 7 натпревари – 15% бонус
 • 8 натпревари – 20% бонус
 • 9 натпревари – 25% бонус
 • 10 натпревари – 35% бонус
 • 11 натпревари – 50% бонус
 • 12 натпревари – 60% бонус
 • 13-14 натпревари – 70% бонус
 • 15-19 натпревари – 100% бонус
 • 20-24 натпревари – 150% бонус
 • 25-29 натпревари – 225% бонус
 • 30-34 натпревари – 350% бонус
 • 35-39 натпревари – 500% бонус
 • 40+ натпревари – 750% бонус

Услови и правила за користење

 • Бонус понудата важи само за комбо тикети со 4 или повеќе натпревари
 • Бонус понудата е наменета за сите нови и постоечки корисници
 • Понудата е наменета за тикети кои ќе се изиграат пред почетокот на натпреварите
 • Понудата не важи за натпревари во живо

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*