Натпревар со драстичен пад на коефициентот (14.09.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од хрватската трета лига кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на гостите.

Змај Макарска – Иванбеговина – 2 @ 2.76 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 4.60, а во моментов бележи пад од скоро 40% и се плаќа со квота 2.76 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*