Малери и махери на колото

малери и махери

Денес во оваа категорија имаме доста интересни тикети, поточно издвоивме тикети кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Комбиниран тикет со солидни квоти. Овој играч погодил 11 натпревари, но за жал тоа не беше доволно за да се „збогати“ со нешто повеќе од 3.000 евра.

Малер 2

Јасно се гледа на овој тикет дека Арсенал е главен виновник што овој тикет не е добитен. Играчот типувал дека Арсенал ќе победи, а притоа ќе се постигнат најмалку по еден гол во двете полувремиња.

Малер 3

Ист тикет како и погорниот. Вистинска штета е што само за еден гол овие тикети не се добитни. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Супер тикет со одлични квоти. Овој играч изиграл конечен исход во комбинација со најмалку по еден гол во двете полувремиња. За среќа ги погоди сите и за уплата од 200 денари си доби солидни 15.000 денари. Браво мајсторе.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*