Што се уплаќа денес? (24.07.2021)

Уплатата често е добар показател за добивка, па се надеваме дека така ќе биде и денес.

Гремио – Америка МГ 1 @1.83

Вкупната уплата на овој натпревар беше 3.387 евра. За победа на Америка уплатени се 505 евра, за реми 196 евра, додека останатите 2.686 евра се уплатени за победа на Гремио.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*