Што се уплаќа денес (01.07.2021)

што се уплаќа денес

За среќа вчера уплатата ни беше супер показател, па се надеваме дека добитната серија ќе ја продолжиме и денес.

Атлантис – КуФу 98 – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.430 евра. За победа на Атлантис уплатени се 67.432 евра, за реми 5.549 евра, додека останатите 15.449 евра се упалтени за КуФу 98.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*